Post by wisecguimyta on Mar 15, 2022 1:16:28 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dig This! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dig This! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu birçok kristal ▞▞▞
▞▞▞ Dig This! 2022 version ▞▞▞
Dig This! Dėlionė pxc
Güzel eylenceli bir oyun tavsiye ederim
Zekâ isteyen bir oyun
Android telefonlarda çok kötü oyun oynanıyor. Kalem kullanımına izin vermez. Seviye 20-20, küçük ekranlı bir cihazda yenilmez.
Dürüst inceleme. İzlediğim reklamlardan oyun eğlenceli görünüyor. Ancak spash ekranında oyun bittiğinde, mavi bir arka plana sahip bir ekrana ve sağ üstte bir ayar kayan düğmeli bir ekrana geliyorum ve "Dig it" kelimeleri üst üste geliyor. Ayar düğmesi tıklandığında çalışmıyor ve ekranda hiçbir şey olmuyor. Görünüşüne göre ekran duyarlı değil. Telefon modeli HUWAEI P8 lite 2018 sürümü. Ekran yükleme süresi daha hızlı olduğunda ve oyun telefon modelim için çalıştığında gelecekte indirmeyi dört gözle bekliyorum.
Oyun iyi ama reklamlar durmuyor. Her etajda reklam bıktırı yor adami.kesinlikle reklamı engelliyemiyosunuz.tavsiye etmiyorum
Dig This! እንቆቅልሽ muz
Bu oyunu beğendim ama FB'ye bağlı olması harika olurdu, böylece bir skor tablosu görebilir ve arkadaşlarımızın hangi seviyede olduğunu öğrenebilirdik. Kimin nerede durduğunu bildiğimiz oyunlardan gerçekten zevk alıyoruz. Lütfen mümkün olduğunu düşünün.
Her zaman Reklam reklam biraz ara ver bari rezalet her şey para mı 1 yıldız bile çok
Kesinlikle oynamamalı cok reklam var o kadar reklam veriyorsunuz da parasını da yarsını bizler
Çok fazla reklam. Çoğu seviye 30 saniye uzunluğundadır, ardından bir reklam izlersiniz. Çıkmadan aynı seviyeyi yeniden başlatmanız mı gerekiyor? Bu pek çok kez olur ve bir reklam izlersiniz...her...tek...seferde. Gerçek oyundan daha fazla zaman alan reklamları mideye indirebilirseniz oyun iyidir.
Bütün oyunu bitirdim yenisini gönderin
Güzel konsept, güzel oyun. Her seviye arasındaki reklamlar ve çoğu yeniden deneme. Bazıları atlanamaz. Ekranın altındaki reklamlar. Yine de onları çıkarmak pahalı değil.
Keşke daha hızlı seviye atlasan. Yeni seviyelerde beklemek sıkıcı. Çizim yolları, kenarların inişli çıkışlı olması ve bazen tümsekleri düzeltmeye çalışmak için çizim yapmak için parmağınızı kenarların ötesine geçirmeniz gerektiğinden kabul edilemez.
Dig This! Câu đố nlxa
Oyunu bir süre sürem bir süre sonra devam oyundan atmaya. Tam bölümü geçicem, donup atıyor. düzeltilmesi gerekmesi
MOBİL UYGULAMA GELİŞTİRME, YAYIMLAMA ... - DergiPark
Mutlu
insanının adamlığını zorlayan güzel bir zeka oyunu. Bence kıyafeti. Tek kötü yanı reklamların olması
Bu ilginç ve yaratıcı bir oyundur, ancak reklamsız 3,79$ ödemeye istekli değilseniz, bu gerçek bir acıdır**! her bir veya 2 seviyede 30 saniyelik bir reklam daha vardır ve seviyelerin temizlenmesi sadece 10 saniye sürer.
Ionic 4 ve Firebase ile çalışırken push bildirimleri nasıl alınır?
Oyun sizi düşündürüyor ve can kaybetmeden tekrar deneyebilmeniz büyük bir artı.
Bu kesinlikle zihin zorlu ve eğlenceli bir oyun. Çok fazla reklamı var. O kadar çok ki bu sadece gülünç. Her denemeden sonra bir reklam yayınlanır. Ayrıca oyunlar arasında. Sadece oyunu bozar. Dayanılmaz hale getiriyor. İnsanların oooooo maaaNy reklamları için bir oyundan zevk alamamaları gerçekten üzücü. Ayrıca donuyor. Birkaç arızası var.
Oynamak ve eğlenmek için gerçekten harika bir oyun, zihne meydan okuyor
Çok fazla reklam. Bazı reklamları severim, oynamayı ücretsiz yaparlar ve bana bazı ilginç şeyler gösterirler, ancak bir seviyeyi sıfırladığımda veya reklamların 'x' düğmesini göstermesi az önce oynadığım seviyeye göre daha uzun sürdüğünde oynadıklarında değil tamamlayınız. Yoksa oyun güzel.
Güzel bir oyun ama bölüm geçince yeni bölüm için 2 bekliyoruz bu sondan sonra sileceğim oyunu çünkü 2 hafta yaz çok sacma
Oyun süper ama orta derecede bi level oynuyorsun biyerden sonra ipucu bitiyo videoluya geçiyo videoluda bisüre önemliydiktan sonra açılmıyo bu yoldan 1+1+1+1=4 puan ver
Bazen sıkıcı oluyo
Burada yanılıyor olabilirim ama çözümler aldığımdan beri zorlaştı gibi. Bazıları oldukça basit görünüyor evet, neredeyse 500 deneme için tekrar tekrar deniyorum ve çözümü kullanana kadar içeri girmeyecek..
Hiç ipucu kalmayana kadar zevk aldığım çok bağımlılık yapan bir oyun. Daha fazla ipucu istersem, ödemek zorundayım!!! Ücretsiz ipuçları için para toplamak ya da herhangi bir şey yok, bu yüzden oyunu kaldırıyorum. Ayrıca, reklamların miktarı çok saçma! Bunu yapmak zorunda olduklarını biliyorum, ama bu oyunda aşırı. Yazık gerçekten, bu iyi bir oyun.
digging it teriminin İngilizce Türkçe sözlükte anlamı. İlgili Terimler. dig it: (Argo) anladın mı · dig it: (deyim) "Anlıyor muşun?" anlamında soru.
lanet olası reklamlar!!!! Oyun eğlenceli ve zorludur ve zaman geçirmek için harika bir yoldur. Ama dürüst olmak gerekirse, reklamlar çok can sıkıcı! Reklamsız oynayabilmek için telefonumu Uçak Moduna almaktan nefret ediyorum. Oyunu silmek istememe neden oluyor. Ve reklamları devre dışı bırakmanın 3$ değerinde olduğunu düşünmüyorum... Mobil oyunlar eskisi gibi değil. Reklamlar her yerde.
Eğlenceli ve bol reklamlı bağımlılık yapıyor ama bölümlerin çoğu gerçekten zor olduğu için kaldırdım. Seviyeleri rastgele olmak yerine kontrol edebilseydim; yeniden kurardım. Bazı seviyeleri çözemediğim için sinirleniyordum ve oyunun amacı rahatlamaktır.
Yeni telefon ve eski seviyeler yeni telefonuma uymadı. Seviyelerimi geri yüklemek için müşteri hizmetleri yardımı yok ve parasını ödediğim ücretsiz reklam kaldırma.!!!!!! Beni ve 4 yaşındaki tanrı kızımın beynini gerçekten vitese takıyor. Biz onu seviyoruz. Buna Kum Oyunu diyor. 2. seviyeyi geçmedi ama ben ilerlemeyi çoktan geçtim
Harika bir oyun, ancak reklamsız ödeme yapmak yalnızca *bazı* reklamlardan kurtulmanıza neden olur (bunu ödemeden önce size söylemezler) ve oyun, aynı adımları tekrar tekrar can sıkıcı bir şekilde atlamak zorunda kalmanız için hileli hale getirilmiştir. çünkü parmağınız kumda yalnızca geniş şeritler keserken veya devam edebilmeniz için sık sık 30 saniyelik reklamların oynamasını beklerken her kum tanesini mükemmel hale getirmek imkansızdır.
Böyle bi oyun yok ya oyun çok güzel ama reklamdan oynandımiyoki hep reklam hep reklam başka birşey yok beş dakika oynayamadım hemen sildim bence doldurmayin
Erkek cinsel organına benzeyen bir sürü çizim yapıyorsun.
Dig This! እንቆቅልሽ muz
Güzel ama çok ısınıyor o yol 1 yıldız sildim
İlk başta eğlenceliydi ama parmak vuruşlarınızı doğru yapabilirseniz hızla "10.000 kez veya daha fazla deneyin" haline geldi ... ah, yapamayacağınızı görüyorum, işte sizi neşelendirecek gerçekten uzun reklamlar. Kitaplarımda eğlence değil.
reklâm reklâm reklâm reklâm reklâm
The SuperStar موسیقی sjbt
Reklamlar kesinlikle korkunç. Uzun ve bir sonraki bulmacaya geçmek istediğimde uzun bir reklam izlemem gerekiyor. Bu iyi ama sonra ekran kararıyor. Telefonumu kapatıp açıyorum ve aynı bulmacaya geri dönüyorum. Reklamlar kasıtlı olarak kötüleşir, ardından reklamsız ödeme yapmak için bir açılır pencere açılır.
Dig This! Dėlionė pxc
Çok hoş
Oyunu ÜÇ dakika oynadım ve şimdiden sinir bozucu oldu. Reklamlar korkunç!! Lütfen her dakika 30 saniyelik reklam izlemeye tahammülünüz yoksa bu oyunu kurmayın. Lütfen bunu düzeltin!! Uygulamanız hakkında çok fazla reklam gördüm ve ilgimi çekti, ancak bu sadece hayal kırıklığı yaratıyor. Sana oldukça olumlu bir inceleme yapardım, ama tüm reklamlara DAYANAMIYORUM!!
İlk basta cok kolay sonra zor ben gokkusagi temali yerin 15. Bolumune geldim yani toplam 30 bolum bitirdim ama bu levelde takili kaldim bu ne beee