Post by wisecguimyta on Mar 15, 2022 1:07:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Beach Buggy Racing 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Beach Buggy Racing 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ do iskustva ▞▞▞
▞▞▞ Beach Buggy Racing 2 2022 version ▞▞▞
Beach Buggy Racing 2 እሽቅድድም cdn
Dobro je, ali nije fer kako ulazim u igre kad su ljudi puno viši i brži auto
Ova igra je glupa, ali način utrke je jako jako loš, grafika je dobra, kontrola je loša, ali način utrke nije dobar. Igra je zanimljiva, ali ćete se umoriti jer treba puno vremena za prelazak na sljedeću razinu, ali ako je kao bb1 bit će bolje u modu.
Volim to
U ovom novom ažuriranju dodajte više osjetljivosti vožnje, vrlo je niska da uvijek padam. Imajte na umu ovaj problem Prije ovog ažuriranja mojih 6 karata nema zašto jedna vatra i ledena pustinja i kaubojski grad Ledeni jedan zmajev dvorac i krug želim te plz
Izvrsna grafika... Bilo je fantastično. Ono čemu se stvarno nadam u budućim ažuriranjima je podrška za SPLIT SCREEN, kao što se vidi u prethodnicima igre. Hvala vam puno.
Igram BBR2 više od godinu dana i VOLIM JE....stvarno jedina igra koju igram na mobitelu. Ali nedavno ažuriranje u kojem moramo čekati da se pojačanja završe prije nego što prikupimo još?!?! Vau...užasno. Nakon samo tri utakmice izgubio sam toliko motivacije za igru. Mi mjesecima gradimo i slažemo tbings na određeni način, a vi tako drastično mijenjate pravila. Vjerojatno ću odsjesti i provjeriti za nekoliko mjeseci da vidim jeste li se vratili. Tužno.
Ovaj dio je puno bolji od prvog djela jer imam vise powerups-ova, vozaca i auta. Preporucujem ovu igru svima.
Jednostavno mrzim ovu igru, vrlo rijetko prije nego što zauzmem 1. poziciju, svaki put kad sam prvi zauzeo igrač bi upotrijebio pojačanja niotkuda protiv mene, jedini način na koji možete zadovoljiti je da napravite multiplayer kako bih ja to znao Igram se s ljudskim bićem, a ne robotom, previše je varanja u ovoj igri da budem iskren. Postoji mnogo online igrica za više igrača, tako da ćete uskoro biti napušteni, tražite način da to riješite, a onda ću ovu igru ocijeniti s 5 zvjezdica
Beach Buggy Racing 2 แข่งรถ emny
Nevjerojatno za besplatnu igru. Igra ima tone pojačanja. u tom pogledu ubija Maria Karta. Već sam došao do razine 12 i došlo je do toga da se dogodi toliko nerealnih stvari da izgubim da se stalno smijem. najteže je prikupiti novac kako biste mogli kupiti svoje pojačanja. inače, nevjerojatna besplatna igra.
Super igrica, za sve uzraste...
To je lijepa igra koja nam daje iskustvo vožnje automobila. Jako volim ovu igru.
Ova igra je najbolja, eh i sve, ali još uvijek treba nešto novo kao što je prestanite prodavati druge gazde i pustite nas da ih pobijedimo i bitke molimo beach buggy team🥵🥶
Igra je tako nevjerojatna... Ali samo sam mislio da sam ovu igru igrao 2 godine da nemam više drajvera! Ali igra je tako sjajna. I sezona 1 sviđa mi se ako imam više vozača u Screenu druge sezone
Beach Buggy Racing 2 እሽቅድድም cdn
Nakon nekoliko tjedana igranja, igra se ponavlja, nema utrka uživo, puno igrača je lažno - oni su samo botovi. Vještine / Uparivanje također nije uravnoteženo, puno p2w igrača čini da ih ne možete pobijediti.
Volite igranje do nedavnog ažuriranja, gdje je napajanje zaključano i ne možete koristiti drugu snagu dok se ne završi, ovo oduzima zabavu, programeri ljubazno vraćaju promjene
Mijenjam svoju recenziju.. Prije je 5 zvjezdica.. Stvarno volim igru, ali PROKLETO! SVAKIM AŽURIRANJEM POSTAJE SVE GAŠE I KREPIJE. Pojačanja sada staju ako je u upotrebi.. Moj štit, policija, nedodirljivi su na maksimalnoj razini, traju 20 sekundi prije, ALI SU IH SAD NERFIRALI NA 10 SEKUNDI! Zamislite sve napore i vrijeme koje sam žrtvovao da ih podignem na razinu.. Također su uklonili neke od mojih pjesama koje sam otključao prije.. Čini se da su programeri sada pod pohlepnom upravom..
Nije zanimljivo od prve BB utrke, ali čemu podaci 😚🙄😫
Toliko dobro da ga morate isprobati i nema bugova i oglasa osim igre u oglasima
Od posljednjeg ažuriranja moja jedina briga je Oglas za otvaranje sanduka. Frustrirajuće je otvoriti kutiju od 2 sata koju trebate pogledati 4 oglasa.. pa neka se vrati 2h reklama.. Inače je razočaravajuće.
Demon Hunter 2: New Chapter Pustolovske igre shxv
4 oglasa po škrinji niske razine koju dobijete u jednoj utrci. Osim ako ne platite otvaranje škrinje, potrošit ćete više vremena gledajući oglase nego trkajući se (2 minute oglasa i većina utrka traje manje od toga). Neodrživo. S vremena na vrijeme sam potrošio nešto novca na dogovore. I prestala sam se zabavljati.
Zašto novo ažuriranje zadržava prostor za stavke koji sam već koristio i ne mogu nabaviti druge nove stavke čovječe?!!!!!!Želiš nam pokazati vrijeme stavite neki broj i sekundu na vrh stavke koja ne drži moj prostor ??!!!!!!¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿Želim koristiti više predmeta i kao da sam koristio štit, ali mi je htio pomoći, blokira me da dobijem bilo koju stavku dugo vremena dok se štit ne završi, daje drugu prednost imati i koristiti više predmeta pošteno, jessssss!! ali zašto zašto WHyyyyy?
Novo ažuriranje stvarno šteti mojim očima. Kada prolazim kroz tunele ili špilje, ekran postaje pretaman što šteti oku. Tajmer je bio smiješan jer ne mogu uključiti dok se prethodni mjerač vremena ne zaustavi.
Hvala još jednom da si
Prošli djelovi su bili bolji
Smeta me internetska stvar, moram imati internetsku vezu Svaki put kad želim voziti buggy na plaži😪
Najnovije ažuriranje nije bilo sjajno.
Igra je super iskreno. Volim sve u vezi toga l. Prilično je pristojno i cool. Iako će možda ako kreirate trkaće staze bazirane na karakterima, biti puno hladnije
Previše oglasa u novom ažuriranju 😤. Također je potrebno više oglasa za otvaranje kutija😞. Jako mi se sviđa igra i novi svakodnevni izazovi, ali sve više uznemirujućih reklama.
Beach Buggy Racing 2 Carreras fdce
Beach Buggy Racing 2 Carreras fdce
To je op igra, ali ne mogu dobiti novi auto, molim da nam date sve automobile u igri
Ne mogu podnijeti više pojačanja. Moram čekati da štit nestane i to je tužno, molim vas, vratite ga.
Sss
Vrlo dobro, ali automobile je lako kupiti
odlicno
Sada ne možemo prikupiti nove moći dok je prethodna u upotrebi.. loše promjene.I samo 1 sat da se smanji gledanjem jednog oglasa za otvaranje sanduka, smanjenje od 2 sata je bio najbolji koncept vremena, sada je to loša promjena, uopće sam prestao gledati oglase... i manje se igrati... nekako sam uništio igra.
Nadam se da možemo igrati s prijateljima i online serverima, ali igra je super
Nije tako dobar kao prvi. Čini se da nemamo puno kontrole u igri. Samo utrke bez strukture i moraju se ažurirati za igranje na turniru.
Igra se na internet zasto? 😬😬😬😬😬😬😬Inace je extra igra
Super!!!! ❤️ ❤️
Uživam u tome, ali je loše što ne možete igrati offline, također mogu birati samo između dvije utrke i nema izazova ili postignuća prema kojima bih se mogao igrati ili pokušati postići, više od svega ova igra je degradacija, držite se prvog dijela nego
Do sada mi je išlo glatko. Uživao sam u prvoj igrici, a zaljubio sam se i u ovu drugu verziju. Uredi: 28/12/21 Upravo sam ažurirao i stvarno mrzim ažurirana ponašanja pri uključivanju. Spriječava vas da pokupite sljedeće pojačanje i to je jako neugodno.
Dobro, ali brawl stars je najbolje
Glupa igra stalno gricka i crni ekran nije vrijedan truda
Ova igra je zaista jako loša. Nisam igrao ovu igru mjesec dana, a onda kada sam ponovo preuzeo igru, nestalo je 16 automobila koje sam posjedovao. Vrlo sam razočaran. Također sam jako ljut zbog novog ažuriranja od 26. prosinca o pojačanju stvar. Molimo poništite to jer je vrlo iritantno jer kada koristimo pojačanje i dobijemo dvostruko pojačanje, ja dobivam samo jedno. Danas je moj interes za ovu igru nestao.
Lijepa igra Lijepa grafika Lijepo sve. Ali... Pokušajte da izazovi automobila NE BUDU PRETEŠKI...
NEAM POJMA STA DA KAEM ZA OVO
Ne, to je to. Igram od prvog dana. Izgubili ste zaplet i još jednog igrača. Posljednje ažuriranje bilo je posljednje, a ono što ga čini još gore, niste poništili probleme iz posljednjih nekoliko ažuriranja.
😀😀😀🙋🙋🙋👏👏👏👏
Najbolja racing igrica trenutno