Post by wisecguimyta on Mar 15, 2022 1:04:15 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Door Kickers: Action Squad ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Door Kickers: Action Squad IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty glitch gold ▞▞▞
▞▞▞ Door Kickers: Action Squad 2022 version ▞▞▞
Hra je dobrá, ale bylo by lepší, kdyby nám umožnila upravit velikosti a pozice tlačítek
Hra má vlastní mysl, protože postava buď střílí poté, co přestanu mačkat tlačítko střílet, nebo běží v posledním směru, kterým běžel.
Hrozné, ani se neotevře
Skvělá hra.Byli bychom rádi, kdybyste nám mohli přidat další úrovně!
Načítám se dlouho a mně se ani nenačetla
Naštve, příliš obtížné i na první úrovni, je to jako Rainbow Six Seige na telefonu, což je špatný nápad
Načte se a řekne: „Klepnutím přehrajte“. To by pak spadlo a vypnulo aplikaci.
Velmi zábavné hraní, stanete se velmi závislými na pokusech o dosažení dokonalého skóre. Hra by mohla využívat nějaké další zbraně a vybavení. Možná i noví operátoři.
I když je hra skvělá, bez multiplayeru za ty peníze nestojí. Mělo by to být zdarma tak, jak to je. Hrál jsem počítačovou verzi a byl jsem vtažen do nákupu a myslel jsem si, že je to stejné.
Rozbité na Poco F3. Snímač otisků prstů je detekován jako ovladač a proto nemohu spustit žádné úrovně. Zbytečný...
Door Kickers: Action Squad ایکشن uyo
Opravdu potřebuje jednodušší způsob, jak házet flashbangy. Možná přejetím nahoru po pravé straně obrazovky nebo tak něco.
Cool af zábavu na týdny jsem našel
Klasický styl a zábava. Všimli jste si, že ovládací prvky jsou trochu nemotorné a mohou se někdy u Androidu zaseknout. Také bych rád viděl oblast speciálně navrženou pro režim zombie invaze. Kromě toho je to skvělá hra se zábavnými a jedinečnými jednotkami.
Door Kickers: Action Squad Action pfi
Door Kickers: Action Squad Akcija wrsq
Toto je opravdu zábavná hra, jedinou stížností je, že když někdy kliknu na tlačítko, bude to pokračovat, například když kliknu na tlačítko střelby, bude dál střílet, opravte prosím tuto chybu a ohodnotím pěti hvězdičkami
Hra se mi ani nespustí, vše, co dělá, je načítat a načítat a nic mi nepřipadá jako zábavná hra
Koupil jsem to a řeklo se, že platba proběhla, protože transakce byla úspěšná, ale nestáhlo se a místo toho na něm byla stále cenovka, zkusil jsem to koupit znovu, ale hlásilo se „chyba, že tuto položku již vlastníte“, nemohu získat náhradu buď proto, že to stále vypadá, jako bych to nikdy nekoupil. Plýtvání mými penězi.
Když začnete, hraje to jako smetí, ale postupně odemykáte lepší pohyb a přesnost. Není to moc dobré, ale líbí se mi umělecký styl, je to také trochu buggy, měl jsem zámek na pistoli, který zabíjel rukojmí.
Skvělý
dotykové ovládání nefunguje pro můj xiaomi musel použít gamepad
Opravte dotykové ovládání
Proč se při každém spuštění stále zobrazuje ovladač připojený? Není tam žádný ovladač, nemám ani zapnuté Bluetooth. Při hraní nenabíjím, opravte to prosím. Hraju na Poco F3.
"Ovládání postavy" je jedna věc, kterou je třeba zlepšit. Čekám a doufám, že to vývojáři brzy opraví.
NEJDE TO. NEOTVÍRAT
Selhání při spuštění při použití na tabletu Samsung S7. Funguje na mém Samsung Fold 3, ale stále velmi zklamáním 😞
Hodnocení 3 hvězdičky kvůli strašlivé mechanice skákání. seskočte z d-padu a jednoduše umístěte tlačítko skoku nad tlačítko pro boj zblízka. Tímto způsobem jej lidé mohou stisknout při pohybu a skočit ve směru, kterým jdou, místo nahoru a dolů nebo ve špatném směru. Pak bych dal 5 hvězdiček, které si tato hra zaslouží. Kromě toho jeden problém. Nevidím smysl v režimu zombie. Obyčejní nepřátelé jsou nebezpečnější než zombie. Nepřidává to výzvu. Někdy to usnadňuje úrovně.
Door Kickers: Action Squad Акционе shn
Zastavit automaticky pokračovat v pohybu & střelba po stisknutí tlačítka! Je to nepříjemné!
DailyFish Boshqalar ydgt
Nesmírně vtipné! Je tam trochu krve, ale je to v pořádku. Za ty peníze to rozhodně stojí. Ale jak můžete používat více než jednoho plácače najednou? Je tu jen jeden problém, někdy se zombie zaseknou do země a způsobí, že musím restartovat úroveň.
Omg, mé přání se stalo skutečností, kluci, vraťte se a aktualizujte tuto hru
Stále padá na titulní obrazovce.
Skvělá hra, ale režim zombie nefunguje
Zdá se, že problémy, které hru sužovaly od vydání, byly opraveny. Střelba už sama o sobě nestřílí. Na okrajích obrazovky už není tak citlivý, aby vás při pokusu o použití ovládacích prvků vykopl na domovskou obrazovku. Jinak docela dobrá hra. Myslím, že by prospělo mít partnera AI, který vám pomůže, protože nemá co-op. Některé mise jsou opravdu těžké, ale zneškodnění bomb je téměř nemožné. Mám pocit, že by měly být úplně odstraněny.
Žádná strategie. Nekupujte to jako odpad
Je to pro mě dostatečně zábavné a zdarma, protože mám Google Play Pass. Nemyslím si, že bych za to platil
Otevřete aplikaci, zavřete ji sami. Ztráta peněz
Zaplaťte 4,99 měsíčně, abyste prostě zemřeli
Opravdu jsem si chtěl tuto hru užít, ale bohužel jsem ji nemohl hrát. Jak bych se dostal přes přihlašovací a titulní obrazovku Google, hra by se musela zavřít. Těším se, až to bude opraveno, abych mohl poskytnout lepší recenzi.
Líbí se mi ta hra je skvělá a zábavná jediný problém co mám je ten že se tam píše úkolová skupina k nakopávání dveří bravo je venku ale nemůžu to najít😔prosím ale ta hra je skvělá a opravdu ji doporučuji