Post by wisecguimyta on Mar 15, 2022 0:52:11 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Wars for Blockman Go ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Wars for Blockman Go IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ تقلب منابع بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ Sky Wars for Blockman Go 2022 version ▞▞▞
این گیم خیلی خوب است همه شما این را نصب کنید
این بازی شگفت انگیز است به این بازی 5 ستاره بدهید اما وقتی اضافه می شود من همیشه می میرم چیزهای زیادی اضافه می شود!
عالی برای منم باز میشه اونهایی که میگن نمیاد چاخان میگن عالی سازنده این بازی خیلی متشکرم ❤❤❤
من خیلی دوستش دارم 😘😘 از این یک بازی استفاده خواهم کرد و بعد آن را برای هرکسی می فرستم و همه کارشان خوب است و اینکه بچه ها بودجه دارند و دیگری این بازی یک است و بچه ها با تنقلات می روید ko nahuman hipos hipos na چند دقیقه پیش دوستت دارم و دلم برایت تنگ شده است و امیدوارم که به زودی جواب بدهم و بتوانم این کار را انجام دهم اگر بتوانم شما را خیلی پیدا کنم من عاشق تانک هستم و چند تا سوال دیگه دارم لطفا به من هم اجازه بدید ولی نمیکنم
عالی است عالی است مانند Minecraft رایگان با سرورهای بسیار شگفت انگیز من آن را دوست دارم اما یک مشکل وجود دارد که در آن می توانید شیشه زیر خود را در جنگ های آسمان خراب کنید و یک شروع رایگان xD داشته باشید
راه رفتن را امتحان کردم و هر وقت این کار را انجام میدادم شروع به عقب افتادن میکردم و واقعاً جایی نمیرفتم. و بعد از اینکه PVP شروع به کار کرد، موسیقی وحشتناک پخش میکند و من از موسیقی وحشتناک خوشم نمیآید، من از فیلمهای ترسناک خوشم نمیآید، به همین دلیل به آن امتیاز دادم که میخواهم ستاره بازی کنم. اوه، و همچنین سعی کردم نامم را در آنجا بگذارم و خودم را تغییر دادم. جنسیت به یک دختر و حتی به من اجازه نداد 👎👎👎👎👎😡
Kombat Udara: Permainan Perang Aksi fjub
گرافیک احمقانه و همه چیز احمقانه ای که من بازی کردم و فقط در 10 دقیقه آن را unistall کردم
من عاشق بازی هستم اما لطفاً همه بازی ها را با هم قرار ندهید زیرا من بازیکن bed wars هستم بنابراین سرور خراب است بنابراین فکر کردم که من sky wars را بازی خواهم کرد اما سرور sky wars خراب است بنابراین واقعاً می خواهم بگویم که قرار ندهید همه سرور با هم پایین است
این بازی شگفت انگیز است! بازی در حالی که به صورت آنلاین با مردم مبارزه می کنید بسیار سرگرم کننده است. تنها مشکل ممکن است کنترل باشد. من می خواهم itbis شما می توانید گزینه های بیشتری برای حرکت و مشت زدن داشته باشید، اما در کل، واقعا سرگرم کننده است!
من دچار اشکالات و اشکالات زیادی هستم... من از این بازی متنفرم. اگر این اشکالات و اشکالات را حذف کنید به 5 ستاره امتیاز می دهم ...
عالییییییی
این بدتر از جنگ خواب است
من این بازی را بیشتر دوست دارم زیرا این بازی بدون تاخیر است، اگر همه بازی ها را تقسیم کنید، بدون تاخیر بیشتر می شود! !!!!!
خیلی خوبه باید دانلود کنید
بازی تخته به غیر تیم است و تا زمانی که سخت در بازی در میان ما بازی می کند که Pls
Sky Wars for Blockman Go Avontuur mcte
قشنگه ولی گرافیکش زشته
دانلود Blockman Go: Blocky Mods 2.11.2 APK اندروید
Sky Wars for Blockman Go एडवेंचर jbk
خیلی خوبه ولی چقدر درکامپیتر بده کسایی که کیگن او مد هم در کامپیتر می یاره داره دروغ میگه که شما بفهمین و این بازی مانکرافتی که gooogie برای کامپیتر ضرر داره این بسر داره دوروغ میگویدامین mah devi.
این بازی خیلی وحشتناکه چون من همه جوره نمیتونم Snowball رو پیدا کنم و میمیرم و اونقدر قوین که از این بازی متنفرم 😠😠😠
نمیاد😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Sky Wars for Blockman Go Приключенски tpg
حالا چ شکلی ه
به نقشههای بیشتری نیاز دارد و باید بیشتر شبیه به اسکایوارهای واقعی ماین کرافت باشد
هر چالشی سخته
این بازی زمانی که آپدیت جدید منتشر شد، سطل زباله است. 1. من نمی توانم چیزی را فشار دهم. 2. پریدن و دویدن سخت است، زیرا من همیشه وقتی می دوم زمین می خورم. 3. دشمن قبلاً تخت ها را شکسته است، بنابراین عبور از نقشه را سخت کنید، لطفاً همه چیز را درست کنید
نمییاد
این باعث می شود مردم عصبانی شوند و تلفن یا تبلت خود را بشکنند اما یک بازی خوب است
من این بازی را خیلی دوست دارم بازی خوبی است 🎯🎯👍👍👍🎮
بد بود
Sky Wars for Blockman Go Adventure phsb
دانلود Sky Wars for Blockman Go اندروید - زمین دی ال
FARBOD GR - YouTube
این بازی فوق العاده است من سالها تمام بازی ها را انجام می دهم. باگ هایی داره ولی بازی خوبیه
افرادی که این گوشواره را ایجاد کردند، در جنگ های معمولی آسمان می توانید کیت هایی داشته باشید. بلوک به اندازه کافی تحریک نشده است. چرا نمی توانید انواع معمولی زره پوش داشته باشید. طلا در مقایسه با نقره یا آهن واقعا بد است. گیمپلی بازی گاهی آنطور که من میخواهم انجام نمیدهد. یکی از چیزهایی که دوست دارم این است که برخی از آیتمها کمیاب هستند، مانند صفحه سینه الماس.
دلیل اینکه من به آن دو ستاره دادم این است که وقتی وارد بازی میشوم بیرونم کردند، باید لطفاً آن را برطرف کنید
من آن را دوست ندارم زیرا راه های زیادی برای باگ وجود دارد 1 من نمی توانم بپرم حتی اگر بازی را حذف کنم نمی توانم حرکت کنم و چرا بازی ها را به روش خود کپی می کنید سطل زباله است فقط می گویید خیلی خیلی TRASH قطع است برای اینترنت خوب لطفاً مشکل را حل کنید اشکال دارد اما من به نوعی از بازی متنفرم، اما من واقعاً جنگ های خواب را دوست دارم، اما لطفاً کپی کردن بازی های ماین کرافت را متوقف کنید.